onsdag 15 februari 2012


Jag är knäckt..Sönder..Ledsen...Arg..Chockad...Besviken.....
Jag skulle kunna fortsätta att finna ord i evigheters evighet !! Allt detta å mycket mer varvat med ett lugn likt likgiltighet å DET är t.o.m en ny känsla för mig själv...

Jag ringde upp begravnings entrepenören,en kvinna som inte alls va trevlig när hon hörde vad jag hade å säga..

Hon va inte otrevlig men hennes underton avslöjade att hon förmodligen blev lite osäker på sin vinst..Säger INTE att det är så,men det lät så..Brukar känna i magen å det kändes som det brukar när jag tyvärr får rätt..

Började med samtalet ifrån min syster i morse..Vi skulle se ut nya kläder i mammas lägenhet igår,men när vi kom dit prioriterade min syster mina foton som jag ville ha på mina hästar..Hon började oxå beklaga sig över all skit som hon dragit ur en skänk som stod i mammas kök.Skänken hade tillhört min syster tidigare å hon ville gärna ha den tillbaks nu när mamma ändå inte finns mer..Satte jag mig emot detta?? NEJ,jag sa ta den du...
Hon har bara öst ut allt innehåll ifrån skänken rakt upp å ner på köksbordet å hela diskbänken var belamrad med böös..
Hon ojade sig å berättade att detta va så jobbigt å mycket å slänga. Syrran,jag,Michael,Tobias å Jimmy va där igår..
Vi började röra lite i allt å insåg att det bara var att slänga varpå Michael tog tag i en påse.han frågade om allt å då menar jag ALLT innan han slängde ner i påsen..Syrran började genast ifrågasätta vart mamma kunde ha gjort av dom smycken som inte var pantade..Hon har som sagt inte haft någon större eller närmare kontakt med mamma för då hade hon vetat..Jag visade henne då 2 ställen som jag vet att smycken å krimskrams alltid har legat å visst va det kvar där..Jag har som sagt inte varit hos min mamma sen den 2:e okt.2010 men syrrans till å från mer från sen hennes äldsta dotter föddes..Hon fyller 24 i höst så räkna ut själva..

Syrran satte sig genast å rev i skrinen medans jag hade en nostalgi tripp i ett underbart foto hav av mina älskade hästar <3 Avbröt detta efter ett tag då syrran högg in å frågade mig ang.vissa smycken å sa högt gång på gång att = Denna har ingen stämpel så det va inget å ha !!
Jag har en vän med en 6 årig tös..Hon skulle få krimskramset å leka med..Känns bättre än å slänga för det har trots allt sparats av ett syfte..ETT SYFTE som mamma hade å stod för.

Jag kände ilska å sorg över vad som hittades..Ett halsband som jag fick av en gammal pojkvän å som min mamma gick i taket för då jag ifrågasatte när jag va i 19 års ålder om vart det hade tagit vägen..Hon grät hos min pappa å sa att jag anklagade henne för å ha stulit det,men jag frågade bara vart det var eftersom jag inte hade det å visste att det var i skrinet sist gång..
Alla tårar inför pappa avslöjades då min egen syster säger = Maria titta här e halsbandet du fick av R.T ...

Glad å se det igen efter över 20 år men äcklad å ledsen för ytterligare påminnelse om vad min pappa tycker om mig baserat på hennes ord..Hennes ord som jag länge kallat för lögner..1 lögn avslöjad å massor kvar...Hon hade halsbandet å det låg bland smycken som mamma brukade varva med så hon kan INTE ha missat å se att hon hade det..Hon visste !!! Men inte pappa--I hans ögon va jag ett svin som kunde ifrågasätta min mor å anklaga henne på detta viset...Men det fanns där å har uppenbarligen gjort detta sen ja sökte det för snart 21 år sedan..
Klockan tickade på å jag har ju mina små hos min kära vän Suzanne å dom ska hem till sina sägar innan det blir för sent å jag har några mil hem nu när jag bor utanför GBG..Syrrans son började oxå bli otålig då hans hund varit ensam för länge så istället för å välja kläder så ville hon dela upp det hon rensat ut å trodde sig kunna ha "värde"..
Vi satte oss på golvet å genast dök min örhängen som jag gav till mamma upp å sen vigselringen som mamma fick då hon gifte sig med min pappa..
Syrran säger då såhär..Om du får dina örhängen tillbaks så tar jag gärna ringen för den e fin..!!
Min första kommentar tillbaks va just att detta va vigselringen som min pappa gav vår mamma !!!
Hon proppsade ändå på att jag skulle få mina f.d örhängen å att hon ville ha ringen..Hela jag skrek NEEEEJ inom min..Inte farmors halsband men inte heller denna ring som min pappa ärade min mamma med..
Jimmy bröt alltihop med ytterligare en påminnelse om att hunden måste ut å att han åker utan henne snart..
Jag sa att vi får fortsätta i helgen..Lägg tillbaks smyckena för jag tycker det e fel att sitta å frossa i något som jag anser inte är vårat..Ja,jo visst e det vårat men först EFTER att vi vet om vi kanske t.o.m måste sälja allt av värde för å ha råd med begravning omkostnader å sten..Besviken min men hon la tillbaks ringen i skrinet..
När vi ska gå så har lite skräp kastats å jag har en halv påse med foton med mig..Precis vad jag ville ha å inget mer..!!Sen gav min syster mig mitt dop-bevis,dop-tallrik å ljus..
När vi ska gå så vill min syster ha nyckeln tillbaks som Michael hade då han slängde skräp å då kom hon på sig själv..Oj vill du ha en du med frågar hon mig..Jag såg på henne att hon ville att jag skulle säga nej..Jag sa ja varför inte,vi ska ju ses i helgen å kommer jag innan dig så vill jag inte stå å vänta i snöstorm !!
Vi säger hej då å åker..

Just då kändes det konstigt nog skönt.Tills jag hade åkt ett par minuter å insåg att SHIT KLÄDERNA !!!

Pratade med syrran som sa att vi fixar detta i helgen..Jag lugnade ner mig..
I morse ringde hon mig igen å jag påpekade igen att det enda som kändes olustigt är att jag SÅG att det fattades en hel del saker i bokhyllorna å i fönstrena o.s.v...Hon säger då att hon inte har en aning men att hon minsann inte e ensam om att ha nyckel till lägenheten.Tydligen har en granne till mamma nyckel + min far.. Men hon vill ändå få mig å glömma tanken på att det fattas å säger att hon inte har en aning..Vi sov hemma hos mamma oftast från fredag till söndag fram tills att våra vägar skildes åt i oktober 2010..
Syrran har typ aldrig sovit över hos mamma med sina barn utan alltid stannat en kort stund eller inte haft någon kontakt med mamma alls..
Jag dömer inte deras kontakt MEN att bara för att hon hade av å på kontakt detta lite drygt 1 ½ året då jag höll mig borta helt å hållet å att hon fanns där dessa sista 2 ½ månaderna..Det ska överglänsa å dölja den mörka sanningen.. Ja ja det bjuder jag på..
Men det visade sig att hon inte har en aning om favorit musik eller musiker..Inte heller blom å färgval utöver lila som vem som helst kan gissa sig till genom att bara vara hemma hos mamma..

När jag påpekade att det inte känns bra då jag ser att saker som stått på samma ställe i alla år helt plötsligt inte står där längre å inte finns någonstans i lägenhete,ja då helt plötsligt kontrar hon med att det inte kändes bra att Michael va i köket å slängde det hon själv jämrade sig över å kallade för skräp !!
Jag blev ursinnig å förklarade att vi kommer å behöva mer hjälp än bara av Michael å att han faktiskt kom å frågade om ALLT innan han slängde !! Men hon tycker att bara hon å jag ska fixa detta !!??
HUR DÅ????
En hamster som mamma som ALDRIG slängde nåt !!Tro mig det mäktes ännu tydligare igår än nån annan gång tidigare..Hon skulle ALDRIG göra sig av med något som hon burit innanför sina dörrar..Sån var min mamma !!Ska jag å min syster själva rensa å tömma en tre med prylar som lätt hade möblerat en 6 rums villa utan att kännas tomt ens i en liten vrå??Sen har vi en hel källare å ta hand om på detta..Suck..Syrran med sitt psyke å sin fibromyalgi å jag med min klämda ner å känselbortfall i höger arm/nacke sen trafikolyckan i somras..Vi två sicket radar par !! Å så har vi 1 hel månad på oss HA !! Funkar ALDRIG !! JAG inser att vi behöver ALL HJÄLP vi kan få !!

Å nu idag vill syrran även att vi skjuter upp fixeriet som vi hade bestämt till helgen...Jag förklarade att det inte finns tid men hon vill inte träffa mig förrens efter begravningen helt plötsligt..???
Jag kände tvärtom å förklarade att hon inte kommer å få mer ork efter begravningen å att om inget skall rensas eller gås igenom förrens allt e över så finns inte ens en månad å spela på..

1 timme efter att vi pratat fick jag tag på begravnings tanten.. NU FATTAR JAG ALLT !!!
Tro faan att hon inte vill träffa mig mer innan begravningen..Hon tog nog t.o.m tag i smyckena å mina foton som en avledningsmanöver för å medvetet förvirra bort mig ifrån syftet med besöket i mammas lägenhet igår..
Hon visade ju mig när vi va in i köket att kylen hade hon tömt å usch va äckligt å mycket å tvätta.Chockladpuddingen slank i alla fall ner å annat smått å gott å nu visade hon mig en full frys som hon ville att vi skulle dela innehållet på å det direkt..Insåg att även detta glömdes bort i all stress men visst lät det bra :/
Begravnings tanten berättade för mig att det kan vara för sent för att ändra sig ang.kläderna !!!
Jag fick panik å undrade hur å varför!! Hon förklarade för mig att om dom redan hämtat mamma på bårhuset för å klä henne å försegla kistan så skulle hon köras ut till kapellet å ligga där färdig å redo å bara vänta in begravningsdatum...Hon lät så likgiltig under hela samtalet men när jag tryckte på extra å frågade om varför inte hon hört av sig å dubbelkollat med mig så blev hon annorlunda.Hon blev ödmjuk utan å besvara min fråga direkt å helt plötsligt så kunde hon logga in på ett data system å se om dom checkat ut mamma ifrån bårhuset !! Hon lät som vilken varu personal som helst som letade efter något på lagret..brrr...
Hon säger med gladar röst att i systemet är mamma inte hämtad men med otur är hon det fast dom inte hunnig registrera det ännu.Denna hämtning sker på morgonen å registreras in först vid "klappat å klart" på eftermiddagen.. men hon skulle ringa dom å återkomma till mig..

2 timmar fick jag vänta på svar..2 timmar för ett jävla tele.samtal..

Jag trodde jag skulle ramla genom golvet ner till grannen när hon säger = Tyvärr är hon klar å på transport tillbaks !!??
VA FAN !! VADÅ HON min mamma hade ett NAMN !!! VART fan är värdighet inget självklar ens inom det yrket????

Jag ska vara ärlig å säga att NU började jag att argumentera lite mindre trevligt å med mer bestämd ton å ifrågasatte ännu hårdare hur detta kan få gå till såhär !!?? Hon förklarade för mig att till en viss omkostnad så skulle det nog kunna gå att ordna men killarna som gjort ordning mamma tyckte inte att det var etiskt rätt mot henne som död !!!
JAG SKITER VÄL FÖR I HELVETE I VAD DOM TYCKER !!! DET ÄR VIKTIGARE FÖR MIG ATT MORAL Å VÄRDIGHET VÄGER TYNGRE !! å VILKA E DOM??KOMMER DOM BEHÖVA LEVA RESTEN AV SINA LIV MED VETSKAPEN OM ATT DERAS MAMMA LIGGER NERKASTAD I EN GRAV I PYJAMAS TYP !!?? Å UTAN SMYCKENA :(

Jag berättar för begravnings tanten att nu är minsann moral å etik i krig med varann å min döda mamma hatade å skällde på mig när jag hade mjukisbyxor..Hon kallade mig okvinnlig å fnös..Nu ska hon vidare på detta viset å jag VET att detta INTE hade varit hennes vilja..

Jag sitter nu i sitsen att jag inte har något val...Valet jag inte har är att nu måste JAG som stod upp för mig själv å mina barn höll mig/oss borta för å markera att det inte var acceptabelt att hon gång på gång slet ut hjärtat ur kroppen på mig å att jag som vanligt tar upp hjärtat,borstar av det för å sätta det på plats igen..Med denna frånvaro bevisade jag för mig själv om inte annat å mina barn att allt har en gräns..Vi är människor INTE dörrmattor..

MEN...Jag kan inte..Jag har helt enkelt inte hjärta till å vara hjärtlös å egoistisk å blunda för vad min syster gör med vår döda mamma!

Visst vår plågo ande är borta men JAG vill i alla fall kämpa för att ge min mamma en värdig om inte annat anständig sista vila !!
Hon har trots allt satt oss till världen å då kan vi visa tacksamhet att sända henne åter bättre än en död trasa !!!!

Tydligen är mina krav för höga för dom kostar..
Det kostar min syster tid å förnuft är tydligen dyrt att slösa på..Sen att det nu kommer att kosta ca.4.000 :- för att rätta till ett fel å vara enligt påklädarna etiskt fel,vilket får stå för dom !!

Ja då kom nästa chock !!

Begravnings-tanten berättar då att innan hon ringer min har hon ringt min syster å berättat att detta ska kosta å då har hon fått till svar av min syster att då får det vara som det är !!!!!!!!!!!!!???????????

JÄVLA HELVETES PENGA KÅTA PSYKFALL !!! NU ÄR DET KRIG !!!!!

Jag hade som krav att INGEN annan än pappa,syrran å syrrans barn skulle få saker ifrån lägenheten..
Jag ville bara ha mina foton å att MITT BLODSARVS SMYCKE + MIN KONFIRMATIONSRING å hennes armband ska sitta kvar på kroppen !!!

Visst jag opponerade mig över klädvalet men INTE FAAN TRODDE JAG ATT HON SKULLE VARA SÅ OSMAKLIG !!!
Hade jag vetat detta innan hade det funnits med i mina krav ...

Nu ligger min mamma färdigpåklädd i en utstyrsel som INTE ÄR HON i en kista i ett kapell å väntar....
Jag vet vad hon kan tänkas vänta på..SINA SMYCKEN !! Men dom har min syster i mammas handväska hemma i sin lägenhet INTE i mammas lägenhet !!!

NU VET JAG varför den där jävla fullmakten va så viktigt för min syster att få mig å skriva på..Då hade jag inte haft laglig rätt till det jag har nu !!!

Jag lovade att finnas där för min syster å hon blåser mig rakt av..Hon har ingen ryggrad i mina ögon..Man gör inte såhär mot någon död oavsett orsak !!!

Jag har alla emot mig baserat på skitsnack av folk som inte har en aning om hur jag å mina barn fått kämpa med å skydda oss..Mamma fick t.o.m min pappa på sin sida genom tårar å lögner.. Å NU visar det sig att min syster rider på denna vågen för egen vinnings skull..

Jag anser att jag har min värdighet kvar å förnuftet jag har kanske inte flödar över men JAG skänker av båda å kommer trots ALLT kämpa för å ge min mamma sin rätta RÄTT helt enkelt...

Begravnings-tanten berättar för mig att hon förstår vad jag menar men hon kan inget annat göra än å behaga sin beställare..BESTÄLLARE ???? HYENA menar hon...

Men JAG är oxå mammas bröst arvinge å min talan väger lika tungt !!!!

Men om jag inte ringer rätt i morgon så blir det vad beställaren har beställt...MIN SYSTER vill inte ta pengar av försäljningen av mammas tvätt/diskmaskin för å rätta till vad hon sa till mig va preliminär bestämt..Att hon sen klämmer ur sig på fredag kväll att hon lämnat kläderna å igår gjorde vi alla papper å skulle ha klädbyte som nästa steg !!! HON VISTE att det skulle bli som hon ville helt enkelt..
Hon ville förnedra mamma in i sista stund MEN utåt sett är hon dottern som kom å hälsade på varannan dag eller var 3:e i 2 ½ månad å är den som sörjer å fixar...MEN DETTA ÄR ETT SPEL FÖR GALLERIERNA !!!
Hon vill inte ens mes mammas egna saker som hon redan hittat köpare till betala felet hon valde att göra själv !! DET är ju pengar som hon går minus i sin ficka å det verkar väga tyngre för henne än faktumet att vår mamma är sämre klädd än en död alkis :/

Jag sa detta å fick till svar då jag sa att om detta inte går att reparera så får DU ha detta helt å hållet på ditt samvet..Hon sa bara hånfullt å tyket = Ja då får jag väl ha det då....

Jag ville inte kriga...MEN NU SKA JAG !!!!!!

Mamma jag trodde ALDRIG att jag skulle säga detta !!!!!! MEN mamma va inte oroligt...Jag fixar detta å du vet att jag inte ger mig förren rättvisan är skipad... Å du,det kommer kanske ta lite längre tid än vad syrran hade planerat..Så vi får väl tacka för att du har en fleecetröja på dig nu i alla fall......

pssst..JAG ska personligen se till att du får dina smycken mamma..Hoppas inte att du tar illa upp när jag kommer med dom personligen å knäpper halsbandet runt din hals å sätter ringen på ditt finger..Självklart ska båda armbanden med dig oxå fast att syrran redan paxat som hon kallar det..Mamma jag lovar dig..Jag fixar detta..Håll bara ut jag tar skiten för allt å hoppas bara pappa förstår att det inte e jag som jagar saker å pengar..Snälla mamma gör mig en sista tjänst å få pappa att förstå vad syrran sysslar med i tystet bakom ett sörjande falskt skynke.....

Jag tar 4.000 :- ur egen ficka å ordnar detta för dig mamma,men snälla ge mig styrka att orka stormen ut <3
12 kommentarer:

 1. <3 All styrka till dej! Du behöver den, och gör det som känns rätt inom dej! Alla har rätt till ett värdigt avsked, även den avlidna! Det du vill göra handlar inte om egoism, utan om din mammas önskan och ingen har rätt att ifrågasätta den, som har nån skam i kroppen. Att roffa åt sej från ett dödsbo innan människan kallnat är så osmakligt det kan bli. Det visar hur respektlösa människor kan vara. Du vet vart jag finns. Megakramar <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen <3 Visst behöver jag all styrka å jag hoppas jag har tillräckligt för å kunna lösa detta.Jag hoppas verkligen inte att jag smittas av egoism för jag vill fortfarande inte strida för något som jag vill ha till bara mig..Skam i kroppen trodde jag att min syster hade men jag hade fel :( Egentligen kan hon ta allt BARA mamma får på sig sina smycken å anständiga kläder.. jag e otroligt tacksam för å ha dig nära för din egen erfarenhet å din filosofi tilltalar mig å mitt JAG !! Jag e tacksam så in i norden för att du finns å jag vet vart <3 tack älskade vän tack <3

   Radera
 2. Begravnings-tanten berättar då att innan hon ringer min har hon ringt min syster å berättat att detta ska kosta å då har hon fått till svar av min syster att då får det vara som det är !!!!!!!!!!!!!??????????? -

  Maria det får inte gå till på detta sätt. alla bröstarvingar har sin talan, begravningsb. har gjort det stora gardinanfelet,, gå på dem. dem har gjort fel......

  Jag ville inte kriga...MEN NU SKA JAG !!!!!!

  Mamma jag trodde ALDRIG att jag skulle säga detta !!!!!! MEN mamma va inte oroligt...Jag fixar detta å du vet att jag inte ger mig förren rättvisan är skipad... Å du,det kommer kanske ta lite längre tid än vad syrran hade planerat..Så vi får väl tacka för att du har en fleecetröja på dig nu i alla fall......

  Maria,, jag bölar, och bölar det är så nära, sen Roberth somnade in, jag ser alla "fällor" alla på hopp.. Man jobbar häcken av sig, för vad.????

  pssst..JAG ska personligen se till att du får dina smycken mamma..Hoppas inte att du tar illa upp när jag kommer med dom personligen å knäpper halsbandet runt din hals å sätter ringen på ditt finger..Självklart ska båda armbanden med dig oxå fast att syrran redan paxat som hon kallar det..Mamma jag lovar dig..Jag fixar detta..Håll bara ut jag tar skiten för allt å hoppas bara pappa förstår att det inte e jag som jagar saker å pengar..Snälla mamma gör mig en sista tjänst å få pappa att förstå vad syrran sysslar med i tystet bakom ett sörjande falskt skynke.....

  Kristina gör detta för Din Fantastiska Dotter Maria, som kämpar för Dig och att Du skall få en värdigt avslut på ditt jobbiga slut..
  Kristina av hela mitt hjärta önskar jag att Du kan göra detta för Maria...

  Jag tar 4.000 :- ur egen ficka å ordnar detta för dig mamma,men snälla ge mig styrka att orka stormen ut......

  STADELSFÖRVALTNINGEN MARIA, TA KONTAKT MED DEM IMORGON.....

  Maria, Maria hjärtat.. Du har gott om får jag säga så här,, "skitskallar" som är din, dina barns släkt,, vad är detta, vad är dem ute efter,? bara "saker" och vad som kan omvandlas till pengar.... Men Maria dem måste komma hem till Kristina och titta om det möjligtvis finns konst, kontantamedel, bankkonton, bil, landställe. allt SKALL kollas.. Där kan ingen säga något om, för det är gengseregel, så går det till, dem bedömmer om det finns medel som täcker begravning, sten, annons präst eller offeciant, finns det inte så SKALL du/ni få hjälp hos stadsdelsförvaltningen, föreslår att du tar kontakt med dem....

  Jag ville inte kriga...MEN NU SKA JAG !!!!!!

  Mamma jag trodde ALDRIG att jag skulle säga detta !!!!!! MEN mamma va inte oroligt...Jag fixar detta å du vet att jag inte ger mig förren rättvisan är skipad... Å du,det kommer kanske ta lite längre tid än vad syrran hade planerat..Så vi får väl tacka för att du har en fleecetröja på dig nu i alla fall....

  Jag gråter hjärtat ur kroppen på mig... Älskade vännen....

  Jag tar 4.000 :- ur egen ficka å ordnar detta för dig mamma,men snälla ge mig styrka att orka stormen ut.
  STADELSFÖRVALTNINGEN.....................
  VIKTIGT MARIA,, DU KAN FÅ EN HELT ANNAN HJÄLP DÄR, DEM ÄR BRA OCH TILL FÖR DIG, UTAN EKONOMISK VINNING.... RING DIT.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag åker en känslomässig ber å dalbana fräsan :/ Å dessa tips ifrån dig å vissa andra hjälper så mycket..Tack underbara människa..Jag ska nu ringa runt..jag har dragit i nödbromsen för mammas skull INTE för min egen skull...Jag ska kolla upp även detta ställe..Allt för att det ska bli rätt <3 Kram älskade fräsan <3

   Radera
 3. Men, Maria, då......
  Så beklagligt!
  Så får det inte gå till!

  Min älskade Pusselbit avled den 24 januari i år och vi hade MinnesStund i söndags, där jag ordnade ALLT. Släkten verkade nöjda och tagna. Sen blir det en Minneslund bara.
  Snart är det Bouppteckning och vi är "bara" två om den, hoppas det går väl.
  Man ORKAR ju inte bråka när det gäller ett dödsfall, men tyvärr alltför vanligt.

  Jag ber i mitt hjärta om styrka till dig och att din/er mamma ska få ett värdigt avslut.

  Kramar ♥♥♥ Gerd

  SvaraRadera
 4. Jag har förstått att detta är så in i norden fel !!! MEN hur ska jag få min syster å förstå detta !!??
  jag beklagar din sorg ifrån djupet av mitt hjärta..
  Kramar i massor till dig Gerd <3<3<3

  SvaraRadera
 5. Till alla läsare säger jag bara en sak, Det finns alltid två sidor på ett mynt. Vill ni tro på maria utan att ni veta hela historia så enjoy. Tycker att det är sorligt att något som ska hållas inom släkt och familj publiceras på en blogg, det värsta är nog att det inte är sant det som står. Det är ganska lätt att sitta på en blogg och vrida sanningen till sin egen fördel. Men fine. Maria, Hoppas du och din familj får ett underbart fortsatt liv. Kanske syns på begravningen, vem vet, men en sak vet jag och det är att det blir förhoppningsvis den sista gången. Mvh Jimmy K (Din systerson)

  SvaraRadera
 6. Hahaha syrrans son.. Då vet ju DU JIMMY som va med å hämtade mormors kläder hur det ligger till !!! Gött å se att du håller på din mor för det e inte många som tycker det är värdigt å lägga henne där..Men fortsätt gärnna Jimmy..Marcus kanske oxå vill säga sitt...Han hade ju en mormor å henne fick du för 1 år sedan då han insåg vad som va sant...MEN EGNA ÖGON !! Men du lilla gubben,ingen fara för polis å advokat e inkopplat så det löser sig...Å du ..Kom inte å be om ursäkt när sanningen kommer fram..Puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaja okej Maria, tänker inte bråka med dig. Jag har skrivit det jag tycker och att man inte bara kan lyssna på en, när det är två som inte kommer överens. Och Marcus är mer än välkommen att säga vad han tycker, har inget emot honom. Men men som sagt tidigare, ha en fortsatt trevlig kväll.

   Radera
  2. TYVÄRR JIMMY !!! Lite för sent att säga att du inte vill bråka ...Eller ska jag kalla dig syrran????
   Jag ville inte ha ett skit !!!!
   Men du lurade mig å försökte bluffa med fullmakt som inte behövdes..JAG är INTE den blonda i denna cirkel !!! SJÄLVKLART kollar jag upp ALLT innan jag agerar..
   Så en trevlig kväll ska jag MER ÄN NÅGONSIN tidigare ha ;)
   Å du/ni..See you in court

   Radera
 7. Detta är Marias Blogg och ingen annans.. På sin Egen blogg skriver man precis vad man vill, det är därför som man har en blogg, att kunna skriva av sig i, sina Egna Tankar, Sina Egna Känslor, ingen annans... Och som Maria säger tycker man inte om det,,,, Låt då bli att komma hit och läs,, enklare än så är det inte..... Med Vänlig Hälsning / Kerstin Knochenhauer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack älskade Kerstin <3
   Visst om jag ska vara ärlig så hade jag gjort samma försök om jag hade suttit i min systers sits..För om någon nappar å tvivlar så kanske inte samvetet väger så tungt..Å då kan man ju med gott samvete skratta på kvällen efter å ha förnedrat någon i pyjamas.. USCH
   F.R.O.M NU är hon INTE mer än en girig halv syster GAME ON BITCH !!!!!
   Men mamma ska ha sitt värdiga avslut FÖRST ...
   SEN ska jag dansa tango med min halv.HYENA !!!!

   Radera