fredag 17 februari 2012


Härlig dag !!

Viktiga samtal ringda å viktiga möten bokade !!

Sen har jag kommit i kontakt med en man med vassare tunga än alla knivblad i hela europa :)
Han hade mycket intressanta saker å berätta å jag har nog aldrig lyssnat så mycket som nu..Härligt med rätt folk på rätt plats å att man har tur å hitta så rätt ..Ja det finns inga ord för å beskriva den lyckan !!

Detta är som sagt min dagbok å i den skriver jag kanske inte i detalj men näst intill..Detta har upprört vissa å det kan jag förstå..

MITT TIPS TILL ER !!

1) LÄS EJ,BYT BLOGG !!
2) Tvätta av glasögonen eller byt linser så att ni ser vad jag har skrivit å inte gissar er till något som ni ändå inte sett å på så sätt ej kan kommentera utifrån er typ av vy
3) Läser du fortfarande så tänk på att ha vatten nära!Alltid bra å svälja ner det dåliga samvetet med ihop med era lyckopiller ..
4) Vågar du inte gå ut med ditt eget namn så varför inte fortsätta göra fel när ni ändå har börjat!? Har du/ni fler barn gör fler användare å skäll som en hund,MEN glöm för tusan inte å vifta på svansen..Det tillhör liksom hundars beteende ;)
5) Sluta aldrig läsa här !! Jag blir så glad av å se ett lägre intellekts kommentarer å publicerar det mer än gärna här

HÄR FÖLJER ETT EXEMPEL PÅ VÄLKOMMNA MEDDELANDEN =


Meddelanden
Händelser
Lotta Gerholt

för 32 minuter sedanLotta Gerholt
Hej! Jag heter lotta är vän med din syster.Förstår inte vilken planet du kommer ifrån.Har läst din sk blogg, sicket skämt!Inse sanningen innan du skriver så mycket skit.Varför tror du att du är mer värd än någon annan? Ge eran mamma en värdig begravning det är vad hon förtjänar sedan era små dumheter det finns ingen anledning att lägga ut det på nätet, ingen annan har med deet att göra..skäms som den vuxna? kvinna du är!Om du vill prata om detta jag finns här!Ha de bra och jag beklagar sorgen..lotta 073785080*
Gilla · · för 11 timmar sedan

Denna sympatiska person är ett gott exempel på en fin å snäll medmänniska <3

Just denna typen av läsare uppskattas extra mycket å jag ser fram emot fler smarta drag av dig å dina hjärnspöken !!!
Tack för visiten å välkommen åter :D

SÅ !!!! TILLBAKS TILL MINA VÄNNER !!!!!

Har en fundering kring mycket just nu..Jag har idag fått tillbaks våran MOMO <3

Hände en hel del som jag inte ens förstod mer än vad min s.k mamma förklarade--Å ja visst hörde jag vad hon sa men jag VET ju hur hon behandlat å kört manipulerings snack tidigare både inom familjen å ibland sina vänner..
Hade på känn att det va så i detta fallet med Å DET VA DET JU !!!

TUR att jag som sagt vet hur den kvinnan funkade så hennes ord betyder INGET så länge min magkänsla å mitt eget facit säger mig att denna stackars människa bara blivit behandlad som mig..
Konstigt egentligen att jag som dotter till min mamma å vissa nära vänner till min mamma,förlåt f.d vänner till min mamma !!
Ja vi vet vem hon var å vad hon gjort mot många av oss å därför inte hade varken vårt stöd eller vår närvaro kvar..Konstigt att det poppar upp folk som inte ens sagt hej till mamma å ändå kan tyka i tomma intet!!??

Sicket fenomen ha !!

Jag är i alla fall hur nöjd som helst med denna dagen,med mina vänner å faktiskt med mig själv :))

Jag har ALDRIG påstått att jag är bättre än någon annan MEN IDAG insåg jag att herre guuu det finns VISSA som jag ALLTID kommer att vara bättre än _))

Med den känslar å med allt jag gjort å stegen som tagits för att min mamma ska få värdighet !!! Ja med den känslan ska jag lägga mig raklång å peta naveludd samt vänta in min 15-åring som år på tonårs-disco :))

Puss å kram till er alla <3

2 kommentarer:

 1. Underbart Maria,,... Omloppsbana var det ju, svårt att landa därifrån har jag hört...
  Och vad jag blir glad "MOMO" är tillbaka...
  Maria! Du är och kommer att förbli en hel del bättre än vissa personer som tror sig vara det samma...
  Och detta att personer kommer och tycker saker, som inte ens sagt Hej till K. är väldigt märkligt, - säger jag som hade kontakt här på FB. med din mamma.. Vi hade ett "flams-förhållande" hon fanns där när jag behövde det, när min man började bli sjuk, sen rullade det bara på med "flamseriet" inget annat, jag är tacksam för det, - men jag kunde och kan läsa mellan raderna och har aldrig någonsin "lyssnat" på saker jag inte har att göra med,, - har glömt det i samma sekund jag hörde det... Maria jag har alltid tyckt att Du är en FIN och GO Tjej, som alltid stått på Dig, Du har Min RESPEKT som min vän och medmänniska,, - Du kämpar och kämpar, jag vet ju hur hårt detta tar på Orken, + att Du har Dina Fantastiska Barn,, Hur Orkar Du.??
  Minns bara att Vi Finns Här, Tjejen...
  Jag kommer då alltid att vara här för Dig....
  Maria den där karlen med vassare tunga än alla knivblad i Europa skulle jag velat ha,, - men va fan jag grejade det alldeles själv.. Ja jävlars Maria, Medvind i Seglen.... Sätt klacken i backen...
  Försök nu få lite vila... Aj Lav Jooooo...
  Kramizar och natta / kerstin knochenhauer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har en sån härlig känsla i kroppen efter denna dagen..Så lycklig över vår momo å över dig å andra fina vänner både här å irl <3
   Sen att DU bla. kände mamma å hennes bättre sida,jaa bättre sida för det har jag faktiskt skrivit om här på denna bloggen tidigare att hon hade..Ja det e skönt på ett sätt. Synd bara att allt inte stod rätt till.
   Jag tackar ödmjukast för din respekt å ger dig min tillbaks..Jag anser att respekt är något man förtjänar å inget man varken bara kan ta eller förvänta sig..Nää den kan bara förtjänas så detta gjorde mig rörd <3
   Jaa,jag kämpar å kämpar å jag vet faktiskt inte hur jag orkar med tanke på allt..Men det att jag har en underbar familj intill mig å er underbara vänner,min filosofi är att jag kan tacka er för ork å motivation <3
   Karlen är en man med bra lagar hihi..Underbar men sylvass :))
   Du e grym som fixade det själv å jag trodde inte att jag hade behövt ta till honom om min s.k syster hade tänkt innan hon handlade..
   Men men nu finns det något jag kan luta mig mot å läsa uppmuntrande mail emot hahahahahaha....
   Här klonckar klackarna and I LAAAV JOOOOOO TÅÅÅÅÅ :))
   Natti natt kramar i massor.../ Maria

   Radera