onsdag 2 maj 2012


SÅ JÄVLA FÖRBANNAD Grrr#%(=(&HYJF¤#%/Rrrrrrrrrrrr !!!!!!

Jag har medvetet hållit en låg profil här i min lilla dagbok...
MEN NU JÄVLAR har bägaren runnit över..

OM någon är känslig för fula ord,syrliga kommentarer å förnedring av högsta klass JA MEN STÄNG NER SIDAN DÅ !!!

JAG har bestämt mig idag för å lägga ALLA kort på bordet!!!
Har medvetet tidigare undvikit vissa saker å händelser med respekt för vissa nära å s.k kära!!!
MEN VA FAAAN respekt är inget man får gratis å inte går det heller å köpa för pengar!!
MAN FÖRTJÄNAR RESPEKT å ÖMSESIDIG RESPEKT är enbart den som bygger på ärlighet !!!

JAG personligen har varit såpass ärlig att jag t.o.m tillåtit saker att ske mot vad jag egentligen tyckt varit sunt eller humant ja ibland t.o.m inom gränsen för vad som är rimligt!!!

NU är det SLUT på all jävla vänlighet!!!EAT SHIT AND DIE är dagens ilska motto *fnyyyys*


Jag har under tiden jag varit tyst här inne pendlat mellan himmel å helvete..Tog en *time out* ifrån ALLT som hade med mammas död att göra.

Min syster har ringt ett par gånger å det har varit förslag på olika stenar å olika färger på både gravsten å text.Hon har varit inne på Fonus å lånat en sten tills hon bestämt sig.Jag har för å bevisa att jag fortfarande står för att ALLT ska lösas på bästa sätt utan tjafs INTE sagt emot NÅGOT överhuvudtaget MEN jag har inte heller förstått vad som händer..

Under ett telesamtal på 30 min får jag MINST 5 olika förslag på sten å färg på text för att vid nästa samtal få ytterligare tankar om sten å text..Jag har sagt att hon gör som hon vill och jag erbjöd henne att träffas en dag för att åka direkt till ett stenhuggeri i Trollhättan där man på plats kan välja sten,format å text utefter tycke å smak...
Har hon nappat!!?? NEJ !!!
Sen snurrar hon runt på kyrkogården å tittar på andras stenar å detta ska jag höra på i telen..Har jag stoppat henne!!?? NEJ,det har jag inte!!Varför?? -JO,för att jag igen inte vill såra henne genom å säga I DONT CARE !!! MEN igen..
Idag tog det hus i helvete!!!

Pappa kom upp till oss i Lördags morse..Vi har mått skit här så hans hjälp är oersättlig <3
Fram på lördagskvällen insåg jag att något tynger pappa..Mycket riktigt!!Han berättar då att min kära syster snokat runt som en blodhund efter pengar!!JAPP SÅ E DET !!!!
HON har snokat runt i siffror å försäkringar som hon inte har med att göra..!
JAG gick till en jurist när hon försökte stjäla smyckena av vår döda mor !
Han är anlitad till att ta hand om ALLT juridiskt som ett arvsskifte kräver INKL:FÖRSÄKRINGAR !!!

Pappa å mamma hade ett gemensamt lån sedan dom sålde hästgården med förlust för många år sedan.Som gifta tecknades en försäkring som skyddade den andre om den ene gick bort.Denna försäkring finns inte att teckna idag men en variant finns ju för gifta eller sambos..Denna försäkring skulle inte bara ersätta den bortgågnes del utan helt enkelt lösa in HELA summan som är kvar...

MEN eftersom mina föräldrar skilde sig för 18 år sedan så skulle egentligen dom ha skrivits ytterligare ett papper på banken som gjorde att denna försäkring fortfarande gällde trots skilsmässan.Hade dom haft en banktjänsteman som upplyst dom om detta så hade min pappa sluppit vara den som i många år fått betala inte bara lånet utan även försäkringen jag nu talar om !!

NU visar det sig att min syster å jag är dom som istället ska få ut denna dela av försäkringen som mammas bröstarvingar..
Pappa har blivit totalt förd bakom ljuset å ska nu få mer å lida för!!! NO FUCKING JÄVLA WAY !!!!

JAG visste att det fanns någon typ av dödsfallsförsäkring ang.låner som mamma å pappa har gemensamt å detta upplyste jag juristen om.Han skulle ta i alla dessa delar BARA han får in alla papper,tyvärr envisas vissa förtag med att fortsätta skicka ut post till mammas adress som nu av självklara själ inte finns längre..

MEN nu verkar ju min syster lösa detta på sitt sätt..HON tar alla samtal å besök som behövs bara det gäller pengar !! TYVÄRR FAKTA P:G:A FACIT på hennes sätt å agera!!!!

Jag ringde min syster igår 2 ggr utan svar å inte ringde hon upp heller!! IDAG ringde hon pappa...SYND för henne att han är kvar hos mig å att hon vackert fick ta att pappa la över luren till MIG :)

Jag ifrågasatte denna kunskap/Info som hon har å undrar HUR/VARFÖR hon nosar omkring...

Fick jag något svar??? NÄÄÄHÄÄÄÄÄ DUUU !!!!

DÅ blev det lättare å brusa upp å gnälla om mitt bloggande här !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HUR kunde jag skriva att jag inte ville ha med henne å göra!!?? HUR kunde jag berätta om skaer med medicinerna????För helt plötsligt va det ju inte så hon hade sagt eller menat!!!????
Nää hääää!!! IDAG sa jag rakt ut att jag "jamsat med" henne i rent syfte av att försöka respektera henne å hennes tycke å tänk,MEN att hon gör MIG dum i huvudet med alla jävla svängar hit å dit för å sen höra saker bakom ryggen som indikerar på TOTALT HELT ANDRA SAKER!!!!

Jag sa till slut bara att jag minsann oxå tänker komma till mötet på banken på måndag å då höll hon på å dööö typ!!

Hon är en FALSK HYENA,UPPENBARLIGEN PENGAKÅT Å SKYDDAR SIG BAKOM EN KRÖKT RYGG Å ETT FALSKT "TYCK SYND OM MIG" LEENDE !!!
MEN DET FUNKAR BARA PÅ ANDRA.....INTE PÅ MIG...!!!!

Har ALDRIG velat bråka å därför gick jag till en jurist när hon ville stjäla smyckena,så varför skulle jag vilja göra det nu????
JO för att HON min sk syster INTE ska blåsta MIN PAPPA på 6-siffrigt belopp!!!!!

Har sagt att jag bara ska kriga om jag blir tvungen.....NU ÄR JAG DET !!!!

GAME ON jävla SNORFITTA !!!!

OM DU TROR JAG SLUTAR BLOGGA FÖR DIN SKULL:::WAKE UP !!! DETTA MOTIVERAR MIG BARA MER !!! ATT DU SÄGER ATT !ANDRA! LÄSER DENNA BLOGG Å INFORMERAR DIG SÅ GÄLLER ORDEN * FUCK OF OR SPEAK UP *

JÄVLA LOOSERS........SÅ fort någon dör så ska det dansas på gravarna å n'sta steg måste väl i så fall vara plundra graven eller??? Det finns ju guld i den me...

SÅ !!!! NU din jävla subba har du en blogg att gnälla över !!! MEN !!! DETTA ÄR MIN BLOGG,MINA ORD SOM JAG STÅR FÖR,MITT SÄTT ATT VENTILERA ISTÄLLET FÖR Å GNAGAS SÖNDER INIFRÅN..!!!

HALLELUULIJAAAA FÖR YTTRANDEFRIHET :)

8 kommentarer:

 1. Andas älskling!!
  Behöver du ventilera dig så ring mig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan knappt andas..Så jävla dålig luft å smaken är allt annat än ljuv just nu..
   Men jag ringer dig till morran älskling <3
   Puss hjärtat <3

   Radera
 2. Oh fy fasen vilken hemsk syster du har. Jag blir mörkrädd när jag hör om såna människor som inte kan uppföra sig som vuxna människor o visa hänsyn till resten av familjen,, om inte annat så av hänsyn till er mamma.
  Nä ge er inte, kämpa på. Hoppas att de löser sig för dig o din pappa..
  Lycka till kram ♥

  http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du...Egentligen är hon kanske inte så hemsk utan bara sig själv :( Men visst är hennes beteende under all kritik..Fattar inte vad eller varför hon gör såhär.Men samtidigt så är jag tacksam för att hon gör bort sig inför dom som är oss nära å ser hur det är.Alla andra som bara hör kan tro på vad som å det e ju tur för henne så att hon slipper vara totalt ensam i sitt mörker..Nu har pappa oxå vaknat å vi kämpar tillsamman :)
   Allt kommer att lösa sig det lovar jag!!Jag ger mig inte innan..
   Tack vännen kram <3

   Radera
 3. Man kan tro att hon vill ha sin rätt och att hon inte ger er far en tanke. Hon vill bara ha ut sitt arv helt enkelt. Otroligt dåligt är det i vilket fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är läskigt med människor som är villiga att vandra över lik sådär.

   Radera
  2. Ja du har rätt!!! Hon påstår en sak å handlar motvals !!?? Så jävla lågt..suck..

   Radera
  3. Trodde aldrig att jag skulle behöva uppleva det jag NU upplever..Konstigt att en människa som mår så psykiskt dåligt å ränner runt på div.olika terapi grupper aldrig blir botad!!MEN !! Ork å nosa runt å skapa mer å må dåligt över funkar uppenbarligen??????? Jaa Mucklis,vad säger man????? <3

   Radera