torsdag 3 maj 2012


Jag kan inte fatta att jag SAKNAT min syster!!??

Jaa,precis så känns det...suck...HUR kunde jag ens????
Jag vart ju så skogstokigt förbannad igår att jag insåg efter en bra stund att mitt förra inlägg såg ut att vara skrivet av en dyslektiker..Jag bara galopperade med fingrarna över tangenterna igår å även det i ren ilska..

Min s.k syster stör sig på att jag bloggar här å dum som jag va så låg jag lågt och hade faktiskt tänkt lägga ner p.g.a respekt för henne..

MEN igen = Respekt är något man förtjänar å inget annat!!!

Jag hann bara avsluta gårdagen telesamtal med syrran med orden -Jävla apa,sen la jag på innan jag hade rabblat ALLA fula ord jag kan :P

Jag fick stressa iväg med min äldsta son som hade tid på AF.Undertiden vi var där så hade syrran ringt till pappa å försökte övertyga honom om att allt skulle ordna sig å att hon precis innan hon ringde honom ringt till banken å bett dom skicka samma papper till mig som hon fifflat till sig av försäkrings kopian..

IGEN trampar hon i sin egen skit!!!

Jag kan vara totalt pantad MEN även tvärt om :) GISSA vem som redan ringt till banken å det t.o.m INNAN hon ringde å drog sin bluff!!?? JAPP JAG :))
Jag pratade med en dam som mer än gärna hjälpte till då jag förklarade vad som händer å undrade över varför min syster lyckats sno åt sig papper utan pappas å min vetskap!!
Att syrran berättat för pappa är en sak men att hon INTE meddelat mig som uppenbarligen står med på det pappret är för mig en gåta..

Detta är ju det som får min magkänsla att säga mig -HÄR e det nåt skumt!!

Att jag sen säger till syrran att jag kommer med på mötet på måndag..Ja då flyger hon i taket å VÄGRAR att gå med???????

MEN HALLÅ?????

Magkänslan blev ju inte mindre påtaglig då det i min värld hade varit det absolut enklaste å bästa om vi alla 3 YTTERLIGARE 1 gång tillsammans gick på mötet.Fick samma info vid samma tillfälle,skrev på alla papper som behövs samtidigt i varandras närvaro å på så sätt kunna pusta ut genom att ALLT SKETT under rätta former inför en banktjänsteman!!
MEN NÄÄÄ!!! Detta ville syrran INTE utan tyckte att hennes papper va hennes o.s.v!!!????

VA FAAAN HÅLLER DU PÅ MED LIKSOM??????

Hur som helst...Damen på banken ringer upp mig på eftermiddagen å förklarar att hon faktiskt mer eller mindre blivit tvingad av syrran att boka detta möte.Men hon vet inte riktigt vad hon ska kunna tillföra..Syrran hade bokat mötet i syfte om att banken skulle förklara för pappa att lagen säger att han ensam ska få ta resterande lån men att det iofs finns en försäkring som HAN SJÄLV legat å betalt på..Denna gör så att syrran å jag ska ärva en STOR summa pengar som då egentligen skulle löst in lånet,men nu tillfaller oss som bröstarvingar...
Detta har pappa redan förstått men syrran har inbillat pappa att mötet skulle handla om att VI syrran å jag skulle med arvet gemensamt skänka vår del för å lösa in lånet å att det skulle göras med hjälp av detta möte!!!
Men hon på banken upplyste både pappa å mig igår om att hon klart å tydligt sagt till syrran att hon INGET KAN GÖRA då saken inte längre är hennes arbetsuppgift eftersom det idag INTE är ett bankärende utan ett försäkringsärende!!!!!

SUUUUUUCCKK !!!!!

HUR jävla pantad får man vara å HUR jävla dum är en person från skala 1-10 om dom INTE ser till å ta reda på fakta innan dom utger sig för å vara världsvana problemlösare!!?? JÄVLA SOPP-ROT !!!

Hur som helst så hade ju som sagt syrran ringt till pappa igen då vi var iväg sonen å jag...HON sa då till pappa att hon precis pratat med henne på banken å NU hade hon minsann sett till att samma papper skulle skickas till mig ..
SYND DIN JÄVLA FALSKA LÖGNARE att just denna KVINNA PÅ BANKEN ringde MIG !!!!
Pappa satt brevid å frågande henne om hon hade pratat med syrran tidigare idag å lovat detta med pappret?
FATTA OM JAG FICK HÅLLA I BÅDE PAPPA Å MIG SJÄLV när hon väldigt förvånad svarar -Va?Skulle jag ha pratat med din syster idag?? Nää tyvärr,detta är inget jag känner till å för den delen heller inget som ligger på mitt bord.Jag har själv ingen tillgång till dessa papper då detta återigen inte är ett bankärende längre..Så tyvärr kan jag inget varken tillföra,förändra eller underlätta på något vis även om jag hade velat!!!!!

MIN SYSTER LJÖG PAPPA RAKY UPP I ANSIKTET !!!!!

FATTA att hon i mina ögon inte ens förtjänar luften hon andas !!!!!!

JAG skiter i om NÅGON ANNAN läser detta å rapporterar vidare alla mina fina ord å tankar om min egen syster!!! NI ÄR INGET ANNAT ÄN PISSLUFFARE !!!!
Å fattar ni faan inte att man undrar vad i helvete hon sysslar med då hon ljuger å mörkar!? Ja då e ni faan lika jävla skallskadade som henne !!!! MÅ NI JÄVLAR RUTTNA INNAN ÄPPLET FALLER I BACKEN så att säga ..*fnyyys*

OM man vill så väl och OM man vill lösa allt fredligt SÅ VARFÖR I HELVETE GÖRA PÅ DETTA VISET??????

JAG hade ALDRIG sagt/gjort/agerat som jag gör NU om INTE syrran hade grisat sig å ljugit,snackat skit å allt enbart för å sätta sig själv i god dager..JAG SKITER FULLSTÄNDIGT I VAD ANDRA TYCKER OM MIG !!!!
Jag har mina vänner å dom vet vem jag är å vad jag står för å visst finns det plats för nya..MEN INTE om dom besitter dessa pissluffar egenskaper som min syster å dom runt henne...
LÅGSTÅENDE KRÄK = Slå upp det i en ordbok å du hittar MIN SYSTER !!!

Ääää fyy fan jag är så äcklad å illamående av hennes vidriga existens att jag skäms för att jag ens hoppades på att vi skulle kunna vara vänner även om vi ingen kontakt ska ha,men jag e hellre STOLT OVÄN med ett svinäckel som henne!!!

Pappa har tagit grymt hårt åt sig av detta å att få höra av henne på banken att telesamtalet som syrran ringde honom om bara var en bluff!!! VARFÖR är en oundvilkig fråga.... :/

MEN NU HAR DU GETT DIG PÅ FEL KÄRRING BITCH !!!!! JÄVLAR VILKEN TANGO DU SKA FÅ DANSA NU !!!!!

Nu ska jag sätta mig i solen å putsa upp dansskorna...Sooo long dagbok ;)

2 kommentarer:

 1. Låt en advokat hugga i den här biffen åt dej, för här ligger uppenbarligen en hund begraven. Så där uppför sej bara en som inte vill bli upptäckt! Vad har hon egentligen gjort kan man undra, eftersom hon inte kan se er i ansiktet på ett gemensamt möte? Ridån är på väg att falla, se till att stå stark när den väl faller och det med en rejäl stötta som kan hålla reda på fakta och fiction på ett neutralt sätt <3 Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ligger det något begravt i alla fall..Suck...Å jag lovar något jag aldrig ens tänkt eller sagt förut!!JAG SKA KROSSA HENNE å nöjer mig inte innan!!Så jävla illa har hon ställt till det å nu ska hon få skörda det hon sått...
   Kramar i massor tillbaks <3

   Radera