torsdag 15 mars 2012TRÖTT å ONT !!

Ja ja ..SÅ nu har jag gnällt lite :)

Har inte haft ork att skriva..Har liksom varit på väg men ångrat mig i sista secund.

Varför!?
Jo för att jag fått svart på vitt på många saker å människor dom sista 2 veckorna...

Jag har helt enkelt sorterat tankar,ord,händelser och beteenden,malt runt dom tuggat å smakat på "intaget" av löst böös,skvaller hyenor å andra energi tjuvar å nu spottar jag ut dom...suck...
Mitt i allt detta ska man ha ork att tömma mammas lägenhet.Det största problem är inte hur man ska göra det utan hur man ska handskas med en sån ny situation som liksom livet kommer utan handbok.

Jag har varit klar på det hela med att jag inte vill ha ett skit utöver det som e mitt !!
Har ju innan jag gav upp för 1 år å 4 månader sedan mer eller mindre bott hos mamma varje helg för å hjälpa henne med div. saker å ting.
Detta blev ju då rätt så enkelt å glömma kvar å i vissa fall medvetet låta vissa saker vara kvar till "nästa gång" vilket syntes då det dök upp allt ifrån kläder till prylar man hade haft med sig dit tidigare.
Mamma va ingen "slänga" person utan sparade hellre än å ge bort eller slänga.
En liten hamster helt enkelt.

Några turer till grovsoprummet å tippen sen 2 omgångar släp till välgörenhet..

Nu har vi inte så mycket kvar å skönt kan man lätt kalla det.Blev lite orolig en sväng för min syster som inte ville skiljas ifrån mammas kläder men hon insåg till slut att hon inte kunde ha alla kläder själv så nu blir det några lyckliga här i världen som får dela på resten.

Både syrran å jag har packat ner saker till pappa eftersom han som jag proppsar på att INGET vilja ha varken som minne eller något för eget behov/bruk..

Är iofs lite förbryllad över att det fattas en del saker som jag VET att mamma ALDRIG varken skulle slänga eller ge bort är just det..BORTA !!??
När även pappa började inse att det fattades vissa saker jag då gjorde inte min magkänsla sig mindre påmind om vi säger så..
Syrran förstod oss inte förrens vi insåg att bla.Julpynt med te.x tomtar ifrån vår mormor är borta.Dessa skulle mamma ALDRIG någonsin göra sig av med frivilligt men som sagt borta !?
Tyvärr har en grannkärring haft nyckel till mamma å denna har hon återlämnat nyligen å sen har lite olika personer hjälpt mamma i omgångar med rensning i källar´n bla.
Påstår inte att någon av dessa är skyldig till något MEN saken är den att vissa saker e väck å det finns många som skulle kunna veta vart dessa saker kan ha tagit vägen..Men orka bry sig,kommer inte ställa sakerna på plats där dom alltid har stått ändå..

Men det känns skumt å nu e vi 3 som tycker det!!

Mötte ena grannen som startat ett krig emot mig bakom min rygg :)

Så jävla skönt å se denna bitter fitta rakt i ögonen även om det bara tog ett par secunder innan hon vek bort blicken!!
Jag hade inga problem med å se henne i ögonen för jag har inte sagt något om henne bakom ryggen å varför skulle jag??Vi känner inte varann mer än att vi pratat ytligt dom gånger hon kom över å rökade med mamma då hon levde å vi fortfarande hade kontakt.Hon å hennes gubbe betedde sig som om dom avgudade min barn å köpte glass till dom å härjade med div.leksker vid 2-3 tillfällen.Men detta gjorde inte att vi kände varann..
Men tydligen så känner man något efter å ha träffats ett gäng kortare gånger eller som sommartid då barnen var ute å blev lekta med så är man såååå grymma bundisar att man kan snacka om hur en person är eller har varit i hela dennes liv !!??
SKULLE INTE TRO DET VA!!
Jag kan bara prata för mig själv å jag kan med den ytliga kontakten med mammas granne avgöra på ett ungefär vad det e för en person så till den graden att jag kan känna att detta är en person som tilltalar mig med antingen - personlighet så som humor,attityd,trygghet/mjukhet,kunskapsutbyte..Helt enkelt en ytlig uppfattning om hur en person ger ett första intryck å sen ser man på ett par gånger om det första håller i sig å växer sig till något bättre eller sämre,men det ser man först efter ett tag..Detta "taget" kom aldrig jag å denna granne till..MEN ändå tror hon att HON har rätt å döma mig å mina orsaker till varför jag gav upp efter alla år å alla chanser som jag gett mamma..MEN VA FAN VET HON??INGENTIGT !! Eller joo,det hon vet är mammas påhittade historia å det verkar tydligen räcka för henne å ge sig själv rätten å föra skitsnack vidare utan å ens ha en aning om vad hon pratar om..
Jag är iofs INTE förvånad för detta är ju så det har varit i hela mitt liv..ALLA som inte gjort som mamma ville eller motsvarade hennes villkor antingen gav upp själva eller blev utsparkade ur mammas liv.Ibland utan förklaring ifrån mamma själv,men ingen fara..Alla andra kunde ju berätta det senare så det fixade sig liksom hahahaha....
Jag har sett MÅNGA komma å gå i mammas liv..Inkl. mig själv och min pappa t.o.m syrran.
Men det e bara jag som bryter tabun !!
Tabun med prata av mig här i min dagbok..Man ska inte tala om personliga saker..Nähää!!Nä'inte på stenåldern å det e inte på den jag lever i alla fall..Jag lever här å nu å det jag gör gör jag för å överleva själv!!!!
Ska jag dö inombords bara andra slipper skämmas???
Just för att jag inte skäms för mer än det jag skapat själv så har jag oxå alltid varit familjen svarta får :)
Å detta fåret kan bräka å skäms inte för det utan är jag svart,hårig å låter (bräääker) så gör jag det utan att fråga någon om lov,men det betyder 9 ggr av 10 att jag är allmän måltavla av skitsnacks hyenor å andra skamligt patetisk uttråkade människor som hittar förnöjelse i å baktala för å ha nåt å göra ihop med siggen över staketet till nästa granne typ..

Jag bockar å bugar å lovar att EJ skicka faktura för eder underhållning !!!
Ser det som en samhällstjänst att få lov/kunna roa mindre belevrade å uttråkade människor..Så varsågoda höörniii ;)

Undrar om det uppskattas att jag ställer mig mitt på gården å drar ner brallorna så dom kan få ett försök var till å träffa "BULLS EYE" ???Hade varit kul ju å OJOJOJ va dom hade haft å prata om i 7 minuter till :))

Tycker synd om människor med detta trista levnadssätt..Synd att dom e födda med stor käft i en liten personlighet eller för trång hjärna att inse å utveckla sig som person genom att FRÅGA FÖRST Å TALA SEN!!

Men va faan kan man förvänta sig? Jag har hört en hel del om just en av grannarna ifrån mamma själv å det hon hade å berätta om henne är allt annat än snällt/smickrande..Men som sagt jag känner inte henne så jag dömer henne ej eller bryr mig inte heller egentligrn.Det roliga är att just denna granne roar sig med å spotta skit på mig bla.på facebook och irl..Hahahaha hade hon bara vetat vad mamma sa om henne så hade hon tappat käften men å andra sidan så kanske jag skulle tro på allt mamma sa om henne!!Hon tror ju tydligen på sin hörsägen så varför skulle inte jag göra detsamma???

Ja just det ja!! Jag e inte av samma kaliber..JAG är NÅGON !!! MIG SJÄLV Å INGEN ANNAN Å DET STÅR JAG FÖR Å SKITSNACK JA DET ROAR JAG MIG MED DÅ RÖVEN FISER ;) DET ÄR LOVLIGT SKIT SNACK I MIN VÄRLD SÅ DE SÅ !!!


6 kommentarer:

 1. Kläm på baken bejb! *Flinar ondsint* Fortsätt var du för helsike!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppla sicka nypor du har snöögging ;) Jag lovar å försäkrar att jag alltid kommer å vara jag..Har om jag ska vara ärlig några ggr i mitt liv försökt å ändra mig å bli en tyst person utan tycke å smak..Men det funkade inte så mig själv kör jag på!Liksom lite lättare :) <3

   Radera
 2. Ha ha! "kläm på baken", Bästa uttrycket jag hört! haha va underbart!

  SvaraRadera
 3. Fick ett litet mail som jag lovade å klistra in här.Hoppas du får ordning på din användar profil momo så att du kan komma igång du me :) Puss <3

  Elisabeth Bernståhle
  Här kommer mina rader, till din blogg, så klistra in, heheee !
  ”Suck” Maria!
  ”Stark tobak”, som Robban Aschberg skulle säga, vad gäller elakt förtal, veritabla lögner m.m. o din läsning av div. ”skriverier”, går ju inte ”av för hackor”, om man säger så!!! Ska vi kalla det för Dr.Jekyll-Mr.Hydesyndromet, eller??? Den som sprider elakheter, utan att ha hört båda parter, säger ju mer om personen som gör det, än om den det snackas illa om! (Fick ju själv erfara ”ett-o-annat”, under perioden jag hade kontakt, som du vet, o då menar jag inte bara Kristina.) *patetiska satar*, med låg input av aktivt, berikande IRL.
  Tack o lov, börjar det närma sig ”målgång”, vad gäller lägenheten, så att du slipper andas in den ”luften”, så många gånger till!
  Beamar över styrkekramizar till dig, din familj o ”A”, så hörs vi snart igen. // Momo
  -Gókramizar till er alla, fr. Momo ♥♥

  SvaraRadera