onsdag 21 mars 2012Har haft ett par dagar då jag varit totalt utslagen..

Har så ont att jag inte kan ta på vart det börjar eller slutar :(

VI HANN KLART !!!!

Jag är en sån "häxa" att jag ställde ultimatum på min syster å pappa!JAG satte upp en *deadline* för när lägenheten skulle vara tom å redo för att städas..
Varför?? Jo för att min syster å pappa sörjer på ett annat vis än mig.
DÄRFÖR kallar jag mig häxa,häxa som i elak för det är säkert så någon kan uppfatta mig då jag faktiskt bossade runt mina stackars familjemedlemmar..
jag å syrran rök ihop då det återstod en knapp timme av tömning/städ :(
Hon tyckte väl att det var jobbigt känslomässigt att vi så nära mål oxå var nära att stänga en epok i vårt liv.En epok med blandade känslor för alla inblandade..
Jag försökte undvika explosionen å sa ett par ggr att - sluta,tyst lägg ner jag skiter i det å sluta prata om det..Just för å undvika vad jag egentligen tyckte å tänkte,för "husfridens skull..
DET SKEET SIG :/
Jag spydde ur mig å det gjorde syrran med..Men jag insåg att hon nog mest va rädd å ledsen å trodde visst inte att min s.k deadline skulle klaffa/funka !!
När den gjorde det så fick hon panik..Panik över att nu va allt klart,borta,finito !!!
Jag avslutade vår "luft-rensning" med att säga - skit samma hur det känns,vi ska ut å det e NU vi har hjälp med både flytt å städ å för den delen så betalar INTE dina känslor nästa månads hyra!!!
ELAKT av mig,men så e det ju..Vi hade ALDRIG hunnit ur lägenhet å källare om vi inte fått all den hjälp min älskade vän å hennes man/barn/vän var då det rensades,kastades,konkades å kördes väck ifrån lägenheten..Sen flyttstädet som ena dagen skulle göras av vänner till mamma (föreningen hon va med i) för nästa dag ville dom inte göra det för å nästa dag igen ta städet!!
Ja då kom häxan fram igen å krävde namn å tele.nr till den som säger JA till städ..
Trädde någon fram??? NOPE !!

Skit samma VI HANN å jag hade satt söndag som *deadline* Men nu så va allt klart på lördag eftermiddag..

Vissa saker ifrån mammas hem sålde vi eftersom vi inte visste ännu hur det va med försäkringar å vissa tar tid på sig å svara minsann..suck..Några hundra här å där å inte skulle det täcka mycket nåt men som syrran sa - många bäckar små..
Nu va ju bäckarna väldigt små iofs men lagom till att 4 saker var sålda så kom beskedet om att det fanns lite som täckte.

Det som inte sparades av syrran,pappa eller mig fick min väninna om hon ville resten skänkte vi bort å det som inte var funktions dugligt åkte till tippen..

Mitt i sista svängen till tippen åker pappa med för å hämta sin bil.Gissa om oturen är framme..suck...
Pappa ringer å berättar att han står halvägs med punktering :/
Bara å fixa å trolla då det visar sig att nya bilar ska man kanske utrusta med både däck å bytes-tillbehör..

Allt löste sig då mitt X som oxå kommit till mammas lägenhet åkte iväg å hjälpte pappa..

Nu sitter jag i dagens läge med mammas bil..Bilen ska nu säljas å SEN är det bara arvs-skiftet som ska på pappers pränt..
SEN kanske jag kan hoppas på lugn å ro.....HOPPAS !!

Ihop med alla måsten å div. diskussioner som jag med respekt för mina familjemedlemmar inte skriver om just nu så kan jag säga att SANNINGEN ALLTID KOMMER FRAM !!!
Jag har hoppats å väntat på den dagen LÄÄÄÄNGE !!!

En del har redan uppdagats å det att jag blivit kontaktad av vissa inkl.en person som enligt andra snackat runt om mamma å oss andra,ja att hon kanske faktiskt förstår att det nog inte va riktigt så som mamma ville att folk skulle tro att det va..

Men ärligt!!VEM?? VEM skulle erkänna i ansiktet på någon annan å berätta hur man burit sig åt så till den graden att ens egen familj t.o.m tröttnat å gått vidare????
Tror faktiskt att vi alla innerst inne skulle gjort som mamma,kanske inte EXAKT som henne (tack gode gud) men kanske skruvat det lite för å slippa skämmas!!!

Personligen hade jag nöjt mig med å knipa igen..

Nu vet jag inte om jag ska svara på mailet som iofs va snällt eller om jag bara ska skita i det...
jag e för trött å har för ont å har en massa kvar å göra...Så vänta får det vackert göra......

2 kommentarer:

 1. Maria, din familj, dina trogna som alltid är där för Dig/Er.. Det är så stort mitt i allt helvete Ni har..
  Jag vill Tacka Dig här - för att Du öppnat mina ögon, - på vad sett?
  Jo, jag har fått insikt om hur jag är/varit som människa och det var inte alls en trevlig insikt, - jag var ju precis som dem jag avskyr, lyssnat på skitsnack och skvaller, dessutom svalt allt med hull och hår, fick mig ett par nyttiga "snytingar" - blivit lindad runt lillfingret som en annan "dumskalle", otäckt....
  Har inget försvar än att jag minns inte ett dugg från förra året, blankt - men det gör inte att man skall agera som jag gjort, borde sett igenom iaf.
  Att Du fått, ni fått all hjälp av dina underbara vänner, - dem lyssnade inte på "skitsnackandet" - vilka vänner...
  Och som Du säger Sanningen kommer alltid fram förr eller senare..
  Du har väntat länge på den, nu är den här...
  Hoppas, hoppas att det för med sig ett lugnare liv för Er nu, att ni får tid till att sortera Era tankar... Tror iofs. att Du redan gjort det, Du är bara en sådan människa, raka rör, raka besked...
  Världen vore bra mycket bättre om Vi alla vore lite mer som Du.......
  P.s Jag hade oxå knipit Käft...
  Glöm Nu Inte Bort Dig Själv i Allt, - Lova Det..
  Krama om Dina Barn och Dina Fantastiska Vänner..
  Hjärte-Kramar / Kerstin Holtzberg Knochenhauer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får vara dum!!!
   MEN bara om man kan se det själv inom rimlig tid å be om ursäkt för det innan det gjort för djupa sår <3
   Att lyssna på skvaller är något vi ALLA utsätts för..Men att ta reda på sanningen innan berättar vidare eller lyssnar så till den graden att man dömer..Ja det e inte ok enligt min mening..Men jag vet att det sker å jag vet att jag inte kan kräva det av någon annan bara för att jag själv är en ifrågasättande person..
   Att få en verklighets snyting gör ont..Men det krossar inget!!Den lär å skadar ingen utom ens inbyggda "dumhet"..
   Att kunna bli lindad runt någons lillfinger berättar inte hur man är som person.Men det berättar att man just då man blivit inlindad kanske faktisk bara befunnit sig i en fas då man inte orkat annat eller bara om man är allmänt svag "minded"..
   Vissa e svaga ifrån födseln typ rädda för å trampa någon på tårna å blir en ja sägare bara sådär,andra drabbas av hemskigheter som sänker ens "normala" JAG å blir därför lätt att styra..
   MEN igen så gör detta en inte till en dålig människa..!
   Du behöver inte försvara dig inför mig å det vet du <3 Jag vet hur lätt just vår gemensamma nämnare hade för å få folk med sig å det insåg man oftast då man stod där ensam med skägget i brevlådan..
   Jag är glad för mina vänner då det e dom som hjälpt mig överleva min s.k familj..
   Sanningen är den mest undrbaraste gåva man kan få Å DEN E VÄRD SÅ MYCKET..Tänk att något som e så gratis som sanning kan ha sådant värde :) !?
   Dom flesta som verkligen känner mig VET att jag e obehaglig..
   Obehaglig för att jag inte bangar för å stå upp å säga i ansiktet på folk vad jag tycker å tänker om dom..men jag har på "äldre" dagar lärt mig välja mina strider..
   Jag hoppas verkligen att lugnet å ron smyger bakom husknuten..I NEED IT :/
   Men jag tar inte ut lyckan i förväg,jag e för skadad för det tyvärr..
   Kramar om kottisarna från dig å skickar kramar tillbaks..
   Puss <3-vännen

   Radera