måndag 2 januari 2012

Så jävla sjukt !!

Vet inte vad jag ska tycka eller tro..
Jag undrar om du som läser detta skulle göra som mig om du själv blev utsatt för det..

Om jag skiter i allt som hänt under åren man bodde hemma å bara tänker på tiden då man ansågs vara "STOR" för vuxen blir jag ALDRIG :P

Fick min stora son 1 månad efter min 20:års dag men det va på tok förtidigt å med fel man tyckte min sk. mamma.Bättre att hon fick honom eftersom hon alltid velat ha en son men bara fick 2 flickor..
Detta var början på en ständig fajt om vem som var vem..Allt jag gör är fel enligt henne å hon börjar operation "köpa kärlek"..
Detta pågick ända fram tills att son nr.2 kom till världen 4½ år senare å då tänkte man ju att NU finns det ju 2 barnbarn som behöver en mormor å morfar..Men ICKE !!
Då va det ju så att då behövde ju nr.1 ännu mer eftersom stackarn nu skulle få ett syskon å dela med..suck..
Till historien så har min syster vid detta tillfället oxå barn,hela 3 stycken..Tror ni dom har vuxit upp med mormor å morfar???
hahaha skulle inte tro det!! Nää dåå,dom hade ju en farmor å farfar som min sk.mamma inte tycker om å då kunde väl dom klara sig med dom istället..Hon hade ju ändå bara tid å pengar till min förstfödde son..

Strax efter att son nr.3 fötts så höll inte mitt å X:ets förhållande..Vi blev mer som vänner å hade tillslut inget gemensamt alls..
Jag gav mig ut på resa med min dåvarande arbetskamrat å detta va balsam för själen..
Tyvärr kunde man inte njuta av å fått vila sig i form 1 vecka i Turkiet..
Min väninna hade tidigare den sommaren träffat en man där nere å nu fick jag ju umgås med dessa,det va super trevliga så det va ok..
MEN tänk nu på att jag själv inte har en svensk far !!
Hade kontakt med en kille där nere å visst visste jag vad han ville,men jag blundade för detta eftersom jag själv inte ville samma..
TYVÄRR fick min sk.mamma nys om detta å började kasta mängder av rasistiska fulord på mig å hotade med att om jag överhuvudtaget trodde att hon skulle låta hennes barnbarn växa upp med en (ursäkta ordet) muslimjävel !! Ja då trodde jag fel för det skulle hon se till att det skulle enbart ske över hennes döda kropp !!
Nu va det ju inte så jag hade tänkt ändå men ÄNDÅ om du förstår vad jag menar..
Här har vi kvinnan som varit gift med en kroat å satt ett halvblod till världen (mig) å hon ska som sk.mamma säga såhär till sin dotter?????
Tyvärr får man inte glömma att jag är en tyken jävel..Å hur gör en tyken jävel??
Joo,den gör ALLT för att den så.mamman inte ska styra/få sin vilja igenom å blir motvals :))

I detta läget så bröt helvetet lös mellan X:et å mig.. GISSA vem som genast likt en hyena drar nytta av detta !!
svårt va? Japp,min sk.mamma..
Hon började med sin yberberömda manipulativa förmåga att få X:et å tro att snart hade han inga barn kvar heller eftersom att den som hon då kallar för "muslimjäveln" kommer att ta oss alla å trycka ner oss osv osv..

Idag försår jag X:et å varför han valde att tro å slå sig ihop med henne..Han har insett hur illa det blev å kan knappt själv förstå HUR han kunde tro på henne eller HUR hon kunde få honom att göra vissa saker..Men visst är man ledsen å känner sig ensam å får stöd å som pricken över i:et av den han visste jag avskydde mest..ja då när hämndkänslan kommer så tror jag att det är lättare att hata än att älska,för å inte tala om att älska utan att få den kärleken besvarad..
Sen ord som "tro mig du får henne tillbaks bara du gör som jag säger..HAHAHA..ja patetiskt känns t.o.m klent å kalla det :/

Operation vinna mig tillbaks började för att snart spåra ur totalt !!

Att skriva detta är att blotta mig själv..Men det gör ont att tänka tillbaks på allt men jag känner att jag måste för att kunna gå vidare..Det ligger med å gnager hårt i bröstet å jag vill bara få ner allt för att sen skrynkla ihop skiten å kasta det i soptunnan..

Jobbiga minnen å känslan om hur allt vände till ett rent helvete svider i själen..Svider så grymt att jag måste ut..UT för å få lite luft..
Nää,måste ta hundarna så jag får lite luft fort innan jag kräks..
Ses sen..

5 kommentarer:

 1. Det finns bara ett sätt och det är att läsa sina egna ord. Så skriv och se det med egna ögon. Jag vet att det är skitviktigt. Jag vräkte ju ur mej min smärta och plågorna jag hade inom mej, och det känns fortfarande helt jäkla otroligt att läsa allt. Jag vet att det är mitt liv jag läser om, men har aldrig fattat att det var så jäkla illa ställt med mej, förrän jag läste mina egna texter. Det är viktigt att få se in i sin själ från utsidan. Då ser man saker man aldrig kan se annars, se vad man gömmer för sig själv, för att de gör för ont. Kram och fortsätt hamra ner dina bokstäver, de är viktiga !

  SvaraRadera
 2. Avlägsen skit är som en hög med smutstvätt under jul, den ligger där å göder sig och vägrar försvinna om man inte hittar motivation till att ta tag i't å tvätta.

  Puss <3

  SvaraRadera
 3. Tack söta ni..Precis som du beskriver det Marie är så jag känner..men det kväver mig då allt kommer tillbaks på näthinnan,hade varit så mycket lättare utan alla bilder som oxå poppar upp _/ Men men det e som Jessica säger : bara till å ta tag å "tvätta" skiten <3<3<3

  SvaraRadera