tisdag 5 juni 2012
Nu idag hände det som var droppen av en lång resa i ren idioti !!!!

ALLT HANDLAR OM HUR PENGAR FÖRVRIDER MÄNNISKOR !!!!

Min så "friska" syster är så "frisk" att hennes jaa,vad ska man kalla det??? Skit samma hon e förtidspensionerad för bristande mental styrka om jag ska uttrycka mig fint....

Jag OCH pappa har sökt henne i snart 5 veckor å denna omtänksamma å ärliga människa har nog bara haft fullt upp å inte haft tid å ringa tillbaks eller bry sig om sin pappa...
FÖR INTE I HELVETE KAN DET VÄL BERO PÅ ATT DET FINNS 88.ooo :- SKÄL TILL Å LÅTA BLI !!!????

Näää,klart det inte e !!! Säger jag eller tycker jag det så e detta smutskastning enligt hennes egen utsago !!!

JAPP,denna blogg är skapad för å smutskasta henne ! I alla fall om du hör hennes version på det hela..Så trött på att ALLT handlar om min stackars lilla lilla STORA SYSTER !!

EN GÅNG FÖR ALLA!!! DENNA BLOGG ÄR MIN DAGBOK Å HAR SOM SYFTE ATT A L D R I G LÅTA MIG GLÖMMA VAD SOM HÄNDER SAMT A L D R I G LÅTA MIG BÄRA SKITEN INOM MIG Å BLI LIKA JÄVLA SKADAD SOM SYRRAN !!!!

Saken är denna att när syrran ville stjäla mammas smycken som hon burit på sig i många år och när hon försökte få mig att skriva på en fullmakt som gjorde att jag avsade mig allt å lät syrran agera fritt kring mammas död..Ja då ringde jag till en underbar advokat som numera kan titulera sig för vår mammas dödsboförättare :)
Denna sympatiskt kunniga lagens man är INTE gillad av min syster...UNDRAR VARFÖR!? Näää,för om jag berättar att hon ringde honom å bar sig åt som en jubel idiot så till den graden att han till slut bad henne kontakta mig istället för å ta upp hans tid då han fick sätta in sig själv på "repeat" gång på gång..TROTS detta fattade min syster INTE hur lagen kunde vara som den är..Utan det var lättare för henne å kasta skit på honom å dissa honom totalt istället för å se på sig själv å sitt eget agerande...suck...

Hon har gång på gång sagt till ALLA hur ledsen hon är å hur hon bara inte orkar med något...MEN !!! Nosa upp livförsäkringar å ringa miljaders samtal för å få ut varje enda krona !! JA DET fungerar tydligen ypperligt...Kan det bero på att det är pengar som kommer glädja henne som HELT PLÖTSLIGT gör henne lite "mindre mentalt svag" ?????
Vågar jag säga - Japp,det tror jag..Eller är detta oxå smutskastning i så fall???? OM det e så så är jag SKYLDIG !!!

Mina föräldrar har ett gemensamt lån från hästgården vi hade när jag bodde hemma..
Det såldes med förlust å i daxläget är det 140.000:- kvar på lånet!!
Mina föräldrar tog i samband med detta lån en försäkring som skulle täcka om någon av dom avled så att den andre slapp bli ensam kvar med skulden..Denna försäkring nosade min syster upp å OJ vad ledsen hon blev då det visar sig att dom missat å skriva om försäkringen den dagen då dom skilde sig..Hade dom gjort detta så hade pappa per automatik blivit förmånstagare,men nu blev det syrran å jag !!!

Vi var överrens TRODDE JAG i alla fall eftersom det även var min syster som om å om igen bedyrade för pappa att detta SJÄLVKLART INTE VAR VÅRA PENGAR !!
Lagom till att dessa papper skickades för påskrift av oss (syrran å mig)hem till syrran,ja då skulle fanskapet börja krongla pga att JAG uttryckte mig i en av tidigare inlägg här att jag såg fram emot dagen då allt var klart med dödsboet.Den dagen fanns det inget som tvingade mig att ha kontakt med min syster..Jag skäms inte för å öppet säga att vi INGET har gemensamt å under denna tid då JAG gjorde allt för å smidigt komma överrens höll på att bli KNÄPP PÅ RIKTIGT av hennes jävla velande hit å dit..
Ena dagen skulle det vara natursten på graven för å sedan ändra till "vanlig" granit..Först i grått sen svart för å bli silver text för att sen vara egen hittad havssten mm.mm...GAAAAAAAAAAHHHHHHHH IDIOT !!!!

Tillbaks till försäkringen som kallas för *Grupplivs-försäkring* Denna skulle då betalas ut till bröst arvingarna alltså syrran å mig! 176.000 :- PÅ PRICKEN !!

88.000 :- Kronor var å INTE ETT ÖRE till pappa ! Sen att pappa fortfarande ligger å betalar närmare 5.000 i kvartalet för detta lån OCH försäkring ska tydligen bara vara hans problem!?
ALDRIG I LIVET !!! Pappa ska fan inte ha slitit hund i alla jävla år å även tagit hand om min syster sedan hon var runt 1 års åldern då hennes egen biologiska pappa sket fullständigt i hur hon hade det..Han hade fullt upp med att gifta om sig å skaffa nya barn å inte ens en uns tacksamhet för allt ska man väl kunna kräva av syrran eller??? Näää,det är väl bara självklart att hon ska ha en massa å sen tacksam eller förstående är väl inget man kan kräva...Nää gör jag det så e JAG idioten..
Säger sig självt att man inte kan kräva ett skit AV EN PENGAKÅT PSYKSJUK HORA !!!!
JAPP !!!! J A G tycker såhär å tänker inte ändra mig för något eller någon !!!!
I min värld så är en =
Pengakåt jävel = Någon som går över lik för pengar till sin egen ficka å skiter fullständigt i vem pengarna kommer ifrån eller hur det påverkar den som blir av med pengarna! = Syrran!!
PSYKSJUK = Ja,vad ska jag säga mer än att jag lider med alla som har denna fruktansvärda sjukdom å i detta läget är det ju så att min åsikt INTE är smutskastning då hon faktiskt har papper på det å det e illa att för vissa som verkligen inte kan vara ute i arbetslivet inte FÅR men den som ljuger bra kan shoppa runt å resa fritt med full pension!!! Min syster kan inte åka buss så staten betalar henne en bil..Men bussredan till Kroatsien va toppen !! ÄCKLIGT !!
Hora = Kallas väl dom som fläker ut sig för pengar !! = Syrran har gått igenom allt från grannens man till bilförsäljaren !! Skönt att hon bara behövde blåsa pappa denna gången å hålla igen 7eleven...MEN gör det henne till en mindre hora??? NÄÄÄÄ inte denna gången heller!!!
MINA ÅSIKTER Å MIN BLOGG MINA TANKAR Å TYCKEN BASERAD PÅ REN Å SKÄR SANNING !!

Insåg ganska så snabbt att syrran bara snackade om att det var självklart att vi skulle lösa in lånet med pengarna ÄVEN om dom kom i vårt namn..Men som sagt..Hon har inte svarat varken på tele.samtal eller sms varken ifrån pappa eller mig...

Nu är det så att pengarna som blev över skulle vi ha fått dela på alltså 18.500 skulle vi få av pengar som trots allt är pappas nu när mamma gått bort...
Detta var tydligen för lite för henne...Nu har jag snokat upp på banken att även om JAG löser in 70.000 :- på lånet så gör det inte någon större skillnad på kvartals betalningen...
MEN JAG står för att MIN HEDER Å MIN ÄRA är värd såååå mycket mer än pengar !!!!!

JAG löste in pappas billån på 69.986 :- Så nu äger han sin bil å slipper en månadskostnad på 2.474 :- Vilket hjälper honom att överleva på sin pension lättare från månad till månad...Å JAG kan sova på mitt goda samvete medans jag HOPPAS KARMA tar ut sin rätt på....JA GISSA VEM????

Sen passar jag på att med resten av pengarna köpa lite allt möjligt till oss alla å då även pappa !! Enda sättet för mig att kunna ge honom av pengar som han vägrar ta emot mer av <3

MIN HÖGSTA VINT ÄR TROTS ALLT = JAG HAR EN PAPPA !!!!!!

Å eftersom jag hela tiden blir anklagad av syrran å hennes drägg anhängare som hon påstår e här inne å läser så ska ni få något å prata om nu ;)

SYRRAN om du köper skor för pengarna = Må KARMA fälla dig så du bryter benen..Om du köper en nyare bil = MÅ KARMA få den stulen å krockad !..Om du går ut å äter fint = MÅ KARMA se till att du sätter i halsen...
Å OM DU HAR TUR !!! SÅ LÅTER KARMA DIG FÅ SLIPPA MÖTA MIG !!!!
4 kommentarer:

 1. De är ju fruktansvärt att din syrra kan bära sig åt som hon gör.. Tyvärr så brukar de väl inte slå tillbaka utan idioterna brukar komma undan med vad som helst..

  Men jag ska hålla tummarna att hon slipper möta dig,, eller nää de gör jag nog inte =)

  Hoppas att du o din pappa slipper fortsätta med detta, men de verkar väl inte som att hon kommer att ändra sig. Tragiskt.

  Om du vill får du gärna tävla inne på min blogg. De är whiteaway.se som lottar ut ett presentkort på 500 kr..

  Ha de bäst. Kram kram ♥

  http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se/2012/06/04/8031196-tavling-med-whiteawayse/

  SvaraRadera
 2. så jävla illa.. finner inga ord...

  SvaraRadera
 3. Hej, hoppas att de är lite lugnare nu så ni får njuta av en fin midsommar du o pappa..

  Ja, jag ville bara kika in o önska er en trevlig midsommar. Nu ska jag snart se på film. Ha de gott. Kram kram ♥


  http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se/

  SvaraRadera
 4. Hon kommer att stå till svars en dag för allt hon gör mot andra.
  Du kommer att belönas för allt du gör för andra. Förstår hon verkligen vad det handlar om?

  SvaraRadera